Magproblem

Jag har haft en riktigt lugn helg framför tv:n. Kul att det gick så bra för svenskarna på stafetterna också!

Det som har varit mindre roligt i helgen är att min mage har inte varit i form! Det började redan på lördag förmiddag. Jag har fått sprungit på toa konstant hela helgen. Trodde först att det var något jag ätit, men eftersom det har hållit i sig till imorse så var det nog inte så. Har hört att det går magsjuka här nu så jag fick nog en lindrig sådan.

Idag blev det hårda intervaller med skytte. Gick väl sådär, kände mig rätt tom på energi, inte så konstigt kanske. Imorgon blir det knall hårt igen så jag hoppas lite energi har hittat tillbaka tills dess!

En till sak som händer den här veckan är att alla ni nu har chansen att tävla i olika kunskapsfrågor mot oss i Skidskyttelandslaget. Detta sker i radio på P4 på morgonen mellan 8-9 nån gång. Först lär ni klara en kvalfråga för att sedan ta er vidare och välja en utmanare. 5 frågor och först till 3 vinner. Vinner ni så får ni fribiljett till världscupen på söndagens jaktstarter. Så ta chansen och spöa oss vettja!!

På onsdag samlas hela laget här… nu närmar sig allt med stormsteg!
Föresten så är det otroligt fin i Östersund just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *