Sista lägret

Tydlingen så blev det nå vajsing med förra inlägget. Jag skrev och publicerade det under tågresan upp till Östersund, men det verkade inte vilja visa sej.

Men jag hade i alla fall en super vecka i Jädraås. Han med en hel del bland annat en rid tur med Johanna, nån shoppingvända, träffa endel sponsorer, finmiddag med vänneroch firanden med familj och släkt. Ja, träning hann jag med endel i kylan också. Vi hade faktikst -11 en kväll!
Sista dagen hemma när jag, mamma och pappa var ute med coss så gick vi till och med ut på isen som lagt sig. Pappa gick rätt långt ut, men när han började hoppa på den så det knakade här och där var det inte lika trevligt längre så då va jag snabb in till land.

2 träningsdagar har hunnits med här i Östersund nu. Igår körde jag max test på rullskidbandet. Gick okej. Idag blev det en löptur med Helena, AM och Wille imorse och sen in på bandet igen för ett raket pass.

Men nu är väskan packad och bössan också. Så imorgon bär det av mot Mounio för snö. Vårt sista läger innan säsongen! Shit va tiden går fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *