Saker jag glömmer att komma ihåg.

Nu är vi inne på sista träningdagen innan vi åker till Italien, Toblach, för vårat sista barmarksläger. Igår körde vi ett stenhårt pass på rullskidbanan så man var lagomt mör i kroppen idag. Men det blev ett bra pass nu på förmiddagen och vi fick åter igen strålande sol, men nu har de börjat blåsa så ovädran kanske är på ingående snart.

Igår kväll genomförde vi vårat fika som uppkom av en tävling i Ruhpolding. Alla välkomnades hem till Helena med olika bakverk (Jenny van ju tävlingen och slapp baka). Shit va gott de var, men gu så mätt man blev! En riktigt tevlig kväll. Vill ni se alla bakverk så gå in på Helenas hemsida så finns bildbevis!

Fick en present av Helena igår kväll också! Jag har länge pratat om att jag ska köpa en bok/block där jag kan skriva ner alla citat/händelser/roliga saker som sker under bland annat alla läger, tävlingar, träningstillfällen ja när som helst egentligen. För vi brudar har varit med om så sjukt mycket roliga saker som måste bevaras. Så igår kväll på fikat fick jag ett block av Helena! 😀 Tack Tack så jätte mycke! Nu ska här skrivas!!

Jag har jag nyligen pimpat naglarna lite så nu blir det en powernap innan nästa pass.

Imorgon eftermiddag åker vi mot Italien. Jag har aldrig varit i Toblach så det ska bli kul. Ryktas om 5 rätters middag varje dag, inte helt fel!

DSCF3633_232x309

Denna kommer fyllas med MYCKET roligt!

DSCF3620_367x275

I torsdags bjöds min klassiska tur på denna vakra vy. Att storsjön ligger klar blank hör inte till vanligheten!

DSCF3639_225x300

Mina nyligen pimpade naglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *