Fjollförkylning

Jag vet att det blivit dåligt med uppdateringar härifrån nu.. jag skyller på trasig dator.

Jag hann träna 3 tuffa dagar här Toblach innan jag vaknade och kände mig knepig. Jag hade inge ont i halsen och inge snorig, men kände lite lite i köttlarna. Efter att ha pratat med Klas (landslagsläkaren vår) så var det bara att hoppa på en pencelin kur eftersom jag hade bott med Jenny som blev förkyld när vi kom hit.

Men det var en rätt fjantig förkylning. Redan på kvällen kände jag inget och inte nästa dag heller så efter 2 vilodagar så började jag träna igen. Har dock gått rätt tungt och träna efter de, men men.

Förövrigt har vi det bra här! Sol men kallt! Avverkat en tuff dag idag och imogron har vi vila. Jag, Anna Maria och Emelie kommer att åka och hälsa på en norsk skidskytt (Jori Mörkve) som bor bara ca 20 min härifrån, vi hoppas på en kaffe köpp.

Nu ska jag springa över med Anna Marias dator innan de blir sängdax. Höres!

DSCF3645_304x228

Jag, Helena och AM från gårdagens eftermiddags tur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *