En dag sen..

(Jag hade lite problem med sidan igår så gårdagen inläggkommer nu)

Vi har det bra här i kalla, vita, mörka Mounio. Jag bor i enstor suga med Jenny, Helena, Emelie och Elin.

Riktigt skönt att äntligen vara på snö! Skidorna kändesväldigt långa vid första skidpasset, men det gick rätt fort över. De förstadagarna har flutit på bra. Två tuffa dagar följdes idag upp av ett långpassklassiskt idag. Men det var riktigt kallt så när Jenny, Helena och jag stannattillräckligt många gånger för att veva liv i fingrarna och fötter så beslutadevi oss för att springa resterande del av passet.

Helena och jag håller på med en liten individuell tävlingockså. Vi tar alla ett blodtest varje morgon och kväll så vi gissar vad vi har.Den som gissar närmast vinner. Igår blev straffet att förloraren skulle valladen andres klassiska skidor till dagen pass. Jag förlorade och fick kliva upptidigt och valla båda våra skidor. Idagkörde vi nytt. Jag förlorade igen och kommer att få diska popcornkastrullenimorgon. (Vår stuga har planerat in popcorn då) Helena säger att hon ska brännapopcornen.

Imorgon blir det stenhårda intervaller så nu blir det fikainnan sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *