Dobbiaco

Nu är vi nere i fina Italien, närmare bestämt Dobbiaco som det så elegant heter på italienska.
Vi har redan klarat av 3 träningsdagar. Idag hade vi bara ett längre pass så det var skönt efter de två första tuffa dagarna.

Vädret har varit sådär. Igår regnade det rätt mycket till och från, men idag bjöds vi faktiskt på sol på sista delen av passet.

Förövrigt fick jag en dålig start på lägret. Under flygresan hit när jag gått igenom en säkerhetskontroll och var på väg att stoppa i datorn i väskan så råkade jag tappa den i ett stengolv. Den överlevde inte fallet utan är sten död. Hoppas det som är i kan räddas när jag kommer hem. Men som tur är har ja min iPhone som jag kan surfa på tack och lov! Vi gör ju som bekant inte mycke mer än sitter vid våra datorer under lägren.

Min rumskompis Jenny åkte på en förkylning också första morgonen så nu bor jag själv också. Men jag hoppas hon blir frisk och flyttar in snart igen!

Jag har jag lånat Anna Marias dator nu medans hon är på massage. Men jag ser att det börjar bli tid för mig att avlösa henne nu. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *