2 race, snart relax & imon J-ås

Många timmar och hårda pass har hunnits med men nu är snart sista passet av det här lägret till ända.

Torsdag och fredag körde vi race här. En sprint följt av en jaktstart (men jakten räknades som en ny tävling bara att vi startade enligt sprint resultatet, allt för att det ska bli kompliserat). Båda racen gick rätt bra, skytte funkade himla bra 1+0 på sprinten och 1+0+0+1 på jakten. Åkningen kändes lite bättre på fredagen också. Jag slutade 3a båda dagarna efter Helena och ACO.

Idag körde vi avslutningen på en del skytte tävlingar vi har haft hela lägret. Vi har haft en individuell tävling där den med mest träff på alla komb pass (åka rullskidor + skjuta) vinner. Helena vann med knappa 1 bom före syster Jenny. Jag och Emelie slutade delad 3a efter en rafflande uppgörelse.
Sen har vi haft en lag tävling, 2 i varje lag, alla lag möter alla. Finalen hölls idag mellan mig och Jenny mot Helena och Emelie. Men de stal segern för oss. Skit!

Jag, Helena, AM och Jenny var föresten iväg på en snabbvisit till en skoaffär igår. Älskar skor, så det slutade med 2 par nya med mig hem. Riktigt nöjd!

Löpturen imorse hade ja förvånasvärt pigga ben. Nu blir det snart styrka innan Jenny och jag ska lägga oss i någon form av relax bad som tar 20min. Sen traskar vi vidare till wellness avdelningen för pool och bastu och nagelfixning. Kvällen avslutas med finmiddag och prisutdelningar.

Imorgon bär det av mot Jädraås för en veckas vislelse! Gött!!

DSCF3659_401x301

Jag blev 3a på individuella skjuttävlingen idag. Den knepiga skjutbanan i bakgrunden.

DSCF3667_401x301

Detta glada gäng hamnade lite på efterkälken på löpturen imorse efter en piss paus i det gröna.

DSCF3668_401x301

Detta blir kvällen outfitt på relaxen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *