Varmt & gött!

Ja idag kändes det nästan som att sommaren var tillbaka! Super fint väder och soligt, riktigt härligt har det varit.

Imorse blev det ett löpintervallpass. Jobbigt med roligt. Sen var det stakmaskinen på eftermiddagen som gällde, känner att det kommer kännas rejält i kroppen imorgon från båda dessa pass. Men imorgon har jag vila, ska bli såå skönt!

Nu har jag två fungerande cyklar igen! Igår var jag till Markus jobb (Jennys pojkvän) och sågade av låset på mountainbiken. Sen på kvällen var jag och hälsade på dom och fick min gammpirra fixad av markus.
Haha, men oturen förföljde mig igår också. Jag cyklade ner på stan efter lunch och skulle köpa ny slang och däck till cykeln. När jag skulle betala så hade jag ingen plånbok med!?!.. bra jobbat, igen.. så det var bara att cykla upp och hämta den och sen ner igen. Måttligt less jag blev på mig själv!

Ikväll har Jenny och Markus varit här och jag har hjälpt Jenny med att slinga håret. Bjöd dessa godingar på en renskavsgryta till middag också. Jag tror de blev mätta och belåtna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *