Tillbaka igen..

Nu har jag fått återhämtat mig lite sen helgen.. många blev oroliga över mitt förra inlägg, sorry, men jag kan säga att jag mår fint nu.

Jag var sänkt i måndags på första passet och efter att wolfgang analyserat filer från helgen i och måndagen så fick jag order att vila igår. Det var rätt skönt! Gjorde inte mycket, var ner en snabbis på stan och sen hämtade jag bössan på eftermiddagen som har vairt iväg och köldtestas med Jonas Edman. Så nu hålelr jag tummarna för att han hittat en grym ammunition till vintern!

Idag började jag träna lite lätt igen. Blev en långre tur löpning imorse med Robbie (Jenny och Markus vovve) som sällskap. Tiden går så mycke fortare när man har nån och prata med (även fast man kanske inte får så mycke till svar). Lyckades självklart stuka foten när jag nästan var klar med passet. Gjorde J*&%?!T ont men de gick lite bättre efter några minuter. Men när man varit still ett tag är de inte så skönt längre..

På eftermiddagen har jag fått stått i en lite speciell stakmaskin, har garanterat träningsvärk imon! Sen blev det en cykeltur i det fina höstvädret! Imorgon är jag tillbaka och får köra med de andra brudarna.. yeeaayy!

 

Det är idag 2 månader kvar tills det garanterat finns snö här i Östersund. Allt börjar närma sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *