Slutspurten!

Här kämpar vi på med bra träning i gudomligt fint väder! Strålande sol och kring 20-24 grader, kan inte bli bättre!

Igår hade vi bara ett pass. Riktigt skönt! Så vi passade på att ta en till dag på Adidas Outleten och göra av med lite pengar. På kvällen blev det skjutning i hallen, precition. Vi brudar i Östersund hade en liten interntävling. Förloraren får hålla med husrum för en fika när vi är tillbaka i Östersund. Alla (inklusive förloraren) måste baka en varsin sak att ta med sig till fikat. Vinnaren behöver inte ta med något, men får ta hem allt som blir över efter fikat. Jenny vann och Helena förlorade, fast Helena vann också på ett sätt. Men fikat blir hemma hos fru Ekholm.

Imorse genomfördes ett knall hårt pass på friidrottsbanan. Gick riktigt bra tycker ja. På eftermiddagen bjöds vi av Wolfgang på fika på ett fint ställe där de enligt han serverar Ruhpoldings bästa kaffe. Blev en cappuccino. God, men inte den bästa jag druckit.

Nu ska jag maka mig iväg på massage innan de blir natta i huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *