Härliga höst

Vilken himla tur vi har med vädret! Spöregn och kallt här i Östersund under tiden vi var i Ruhpolding på läger har bytts mot friska dagar med strålande sol. Det är verkligen hur härligt väder som helst. Är dock kallt på morgonen, jag hade -3.9 igår när jag vaknade (men brudarna tror min temp. har ett eget liv då de bara hade kring 0 eller -1).

Trött i kroppen är man nu också efter 2 tuffa dagar. Det blev rullskidbanan imorse och på eftermiddagen blev det stakning i Vallsundsbacken. Gillar verkligen inte stakning så det är skönt att ha de gjort nu.

Imorgon blir det ett pass bara så de är skönt!
Ska iväg och skjuta på eftermiddagen också med Ulla (jobbar på kansliet) som ska vara där och filma. De skulle sedan använda filmen för kunna visa nybörjare tror jag det var.

Ska passa på att utföra lite ärenden på stan imorgon också. Men nu ska ja mysa vidare i soffan. Är så mysig nu när det blivit mörkt ute så man får börja tända ljus. Det gillas starkt!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *