Händelserik resa!

Oj vilken resa det blev igår igår och idag!
När vi kom till Arlanda blev det massa strul med bagaget som vi fick checka in på nytt, med mycke väntan. Sen åkte jag Helena och AM in till Stockholm och åt middag med Stina och Lisa som gick skidgymnasium i Sollefteå samtidigt som oss. Efter middagen fick vi KUTA för att hinna med bussen till hotellet. AM med hennes långa ben sprang fortast och fick vinka åt chaffören att vänta på oss. Tack och lov hann vi med!

Vi skulle upp 04.45 imorse för att åka 07.05 från Arlanda. Men 02.00 blev vi väckt av brandlarmet. Det blev till att riva på sig kläderna och skynda ut. (Fast det Jenny och jag direkt oroade oss mest för var att vi kanske inte skulle få nå frukost, haha!) Men det var falskt alarm. Det tjöt några gånger till sen också, men tillslut fick de tyst på oljudet.

Morgonen bjöd i alla fall på super god frukost.. följt av försenat flyg till Wien, det resulterade i att vi fick springa för att hinna med nästa flyg från Wien till Salzburg. Lagomt svettig hann vi med.

Men som belöning av denna dag åt vi lunch på Running Sushi. Super gott! Jag har tjatat länge på att få åka dit. Man sitter vid ett bord och det rullar förbi MASSA olika rätter på ett band hela tiden, bara att plocka de man vill ha. Efter det drog vi vidare till Adidas Outleten. En del shoppning, men mest till familjen.

Nu blir det middag här, vår favvo rätt här i Ruhpolding, pasta lax. Äntligen!
Imorgon drar allt igång, det kommer bli tufft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *