Det går bra nu..eller?

Jag har inte kunna kommit in och uppdaterat nått på hemsidan de senaste två dagarna.. något shall, men nu funkar de!

Ja, förutom det så går inte allt min väg just nu.. Punka på gammpirran. Sen igår när jag var och handlade på ICA med mountainbiken så låste jag den som vanligt och när jag kom ut (hade handlat en hel del eftersom jag kunde hänga de på cykel..trodde jag ja) så försökte jag bra länge öppna låset men de hade kommit in en liiten sen som inte ville ut. Stod där säkert 20min och försökte men nyckeln och även med en hårnål. Gick inte. Fick skippa cykeln och börja knata hemmåt med allt. Sen iväg och träna. Efter middagen fick jag gå till ICA och bära hem cykeln. Många som stirrade efter mig när jag bara gick och tog cykeln och bar iväg. Trötta armar innan jag kom hem!

Bättre gick det inte nyss heller då jag skulle ta mig en kopp kaffe. Hällde upp i en kopp och tog mjölkpaketet ur kylen för att hälla i en skvätt. När jag hällt i upptäckte jag att det var fil. Bra jobbat.

Träningen går bättre i alla fall. Imorse blev det ett rätt tufft längre pass på banan med vikter. På eftermiddagen blev det löpning med spänst i sällskap av Ingela.
Imorgon blir det långpass och sen gå och äta lunch på Gamla Teatern. Gött att vardagen är här.. skönt att slippa laga 2 mål mat om dagen!
Föresten så har vi ett riktigt fint höstväder här i Östersund nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *