Brutalt

Som förväntat har lägret dragit igång så de känns i hela kroppen!
Började med två riktigt tuffa dagar som igår följdes upp med ett lugnt pass på förmiddagen med klassiskt och löpning. Vi körde en skytte tävling under den klassiska delen där vi blev delad i två lag där flest bom under 16 serier förlorade. Jag, AM, Emelie och Elin var i ett lag och tog hem segern!

Idag har vi kört ett brutalt pass på rullskidbanan på morgonen. Mina ben värker kan jag lova!! Skyttet funkar riktigt bra nu för mig. Helena, Jenny, Emelie och jag sköt 90% träff eller bättre idag på passet också så vi kommer få ett pris av wolfgang för det ikväll. Tackar!

Nu blir det en power nap innan nästa pass. Ser fram emot vår parad rätt ikväll och även vilodagen imorgon. Då blir de nybakta scones på morgonen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *