Victory!!

Så jäkla underbart skönt att få gå imål som segrare på Jaktstarten igår i Östersund och till och med hinna vinka till publiken sista biten in i mål!
Det blev en spännande uppgörelse ända in till sista skyttet. Jag, Helena och ACO ställde oss samtidigt för sista stå. Det va nervöst! Men jag kände att jag orkade verkligen inte åka någon straffrunda, mina ben tillät inte de. Jag sköt fullt, Helena bommade 1 skott och ACO 2 vilket gjorde att jag fick en lucka ner till Helena som jag lyckades hålla hela vägen in i mål!

Jag har kännt hela helgen att både åkingen och skyttet har fungerat hur bra som helst. Fullt hus i lördags i skyttet och igår 1+0+1+0. Riktigt nöjd med det!

Igår efter tävlingarna följde jag med hemmåt till Jädråas och jag kommer stanna tills fredag för till helgen blir det tester på VSC.

Idag vaknade jag tidigt med strålande sol ute! Satt ute på altanen och åt frukost med en tidning, riktigt varmt och skönt. Kändes som semester! 🙂 Nu bär det av mot Järbo och luncha med storebror. Ikväll ska vi fira Marcus (storebror) som fyllde för någon vecka sen, men snäll som de är väntade de och firar när jag är hemma 🙂

Helena, Bettan, ACO_381x286

Helena, jag och ACO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *