Träningsrace

Efter tre tuffa träningsdagar så fick vi en välbehövlig vilodag igår. Det blev sovmorgon fram till 10.00 (Mamma ringde dock 07.30 och väckte mig men jag kunde somna om). Sen blev de lite plock i lägenheten, en tur på stan och eftermiddagen/kvällen tog ja det bara lugnt hemma i lägenheten.

Imorse var planen ett träningsrace över 12.5km på rullskidbanan med 4 skjutningar. Det blev bara jag, AM och Helena som körde så det var tufft motstånd! För min del kändes de rätt bra och skyttet funkade fint, 0+0+0+1. Resultat är lite oklart eftersom vi inte körde med straffrundor så det beror på hur mycke tillägg varje bom är. Men antingen en första eller andra plats då de andra två hade lite mer bom än mig.

Imorgon blir det ännu en tuff dag innan vi på söndag har vila igen, lyxigt!
Nu bli de en käffe köpp i soffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *