Test helg

Ja helgen har jag spenderat 2 gånger på rullbandet. Igår var det ett submax test där man på sista nivår i princip åker tills man faller ihop. De testet gick väldigt bra och jag hade förbättrat mig avsevärt på alla värden sen i slutet av maj då vi körde ett likadant test. Riktigt gött!

Idag körde vi 7.5km uppför så fort vi kan. Det teste gick inte så bra. Jag förbättrade i och för sig tiden rätt mycket från i maj, men jag disponerade loppet riktigt dåligt. Gick ut aldeles för hårt vilket jag fick betala dyrt för sen.

Jag vet inte vad som hände men jag fick världens smärta i axlar och nacke ett tag efter testet. Jag kunde inte lyfta mina armar och inte vrida huvudet åt sidorna. Jag vågade inte ens sätta mig på cykeln hemmåt för jag skulle inte klara att hålla i mig. Det blev en smärtsam gångfärd hemmåt och när jag kom hem klarade jag inte ens av att klä av mig. Jag lära lägga mig på soffan raklång och kunde inte ens lyfta mina armar mer än 1 dm och inte heller vrida huvudet.. hade så ont så jag låg faktiskt och grinade för mig själv.. Jag lära ligga i nästan 30 min innan jag kunde resa mig och ta mig till badrummet och stryka på Linex på ömma partier.

Nu ca 30 min senare börjar de kännas lite bättre.. tack och lov! Kände mig riktigt orolig ett tag..

Men nu ska jag vila nån minut innan det blir en längre löptur med brudarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *