Tävlingspremiär

Efter hemkomsten från Tylösand i tisdags morse, som för övrigt var en mycket rolig och trevlig tillställning, så har det varit rätt lite träning inför tävlingarna nu i helgen. Så därför har vi (jag, mamma och mormor) passat på att tapetsera om i kök/hall i min lägenhet. Det har gått som smort och nu e de super fint! Dock lite stökigt än men..

Idag var det dags för tävling. En ”vanlig” rullskidtävling bjöds det på idag över 7.5km. Jag tycker det kändes bra och slutade på en 5e plats med Helena som vinnare. Jag hade endast ca 10sek upp till ACO som var trea idag. Så nu hoppas jag benen fortsätter kännas bra imorgon då jag kommer ta på mig bössan på ryggen och köra en sprint följt av jaktstart på söndag.

Men nu blir det soffan ett tag innan jag avancerar till sängen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *