Synat asfalten

Nu är jag tillbaka i Östersund efter en super helg på västlandet i Norge, närmare bestämt Eikelandsosen. Det var ett jätte fint bröllop där både Carl Johan och Liv Kjersti sa JA till varandra! Middagen och festen senare var också de toppen bra! Jag hade riktigt roligt!
På söndagen hann vi med en brunch hemma hos Livs föräldrar innan vi begav oss hemmåt. Hemresan gick rätt fort då vi skrattade typ hela vägen. Vi kom fram till att vi hade blivit hög av all Norge luft, tur vi är tillbaka i Svrige nu! Jag, Jenny, Markus, AM, Fredric, Helena och David avslutade roadtripen med en middag i Åre. Gött va de!

Idag drog en ny vecka full med träning igång. Intervaller imorse. Redan på andra intervallen tog jag och synade asfalten lite närmare. Resultatet av det blev onda och blodiga knän. Men nu ser det rätt fint ut.

Trist väder är det här nu också med regn och grått. Så nu ska jag krypa ner i soffan med en te kopp och glass från Ben & Jerrys, kan de bli bättre!?

DSCF3425_259x372

De otroligt fina brudparet Liv Kjersti och Carl Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *