Norge nästa

Sol och fint väder.. varmt till och med! 🙂 Härligt! Igår hade vi finväder också, så på kvällen var jag ner med hela Jonssons familjen (Helena också som nu är Ekholm) och kollade på David som körde cykeltävling. Start och mål var på stortorget och de tog bara dryg 3 min innan de var imål så de gick fort. Han blev 4a, bra jobbat!

Långt och länge på rullskidbanan imorse. Snart ska jag dit igen med Helena och Jenny och köra ett ruggit tufft stakpass. Det blir tidigt andra pass, för kl 16.00 packar vi in oss i bilen och åker mot Norge för bröllop mellan Carl Johan Bergman och Liv Kersti Eikeland. Ska bli grymt kul! Så vi bilar till trondheim och flyger sen till Bergen för att sedan avsluta med bil igen ca 1.30h för att vara på plats i Eikelandsosen. Spännande!

Jag tror jag har packat det sista, så nu lär jag börja dra på mig träningskläder och möta upp brudarna.

Återkommer när jag kommer hem tillbaka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *