Nöjd 2:a!

Idag var det Sprint tävling uppe på rullskidbanan. Åk känslan kändes även idag riktigt bra och skyttet satt som ett smäck! Lyckades få ner alla 10 prickar idag och körde in på en 2:a plats 5sek efter segrande Helena. Imorgon blir det jaktstart så jag hoppas det finns krafter kvar i kroppen så jag kan jaga tät damen och hålla undan för alla hungriga vargar som startar bakom mig.

Fredrik Lindström vann i herrklassen idag följt av Ferry och Magei. Grattis grattis!

Jag har nyligen varit på en prisutdelning för både gårdagen och dagens tävlingar. Det verkligen ÖSTE ner regn på väg hem från den tillställningen. Men nu är det uppehåll i alla fall så jag ska passa på att ta en liten sväng med Coss (vår hund osm också är här). Resten av mina inneboende är ute och äter med familjen Jonsson.

Föresten så har Mamma, Pappa och Mormor gjort ett jätte jobb med min lägenhet när det varit här. Tapetsera, röjt och städat förådet, städat och rensat resten av lägenhet och inhandlat massa som behövdes. Tusen tack för all hjälp! Jag är otroligt tacksam!

2010-08-21 - Rullskidskytte 252_376x282

Trött men nöjd och glad efter loppet idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *