Morgon pigg?!

Riktigt skönt med en vilodag idag. Sovmorgon och långfrukost i soffan, de är lyx!
Finväder bjöds de på också idag så den mesta tiden spenderade jag på balkongen med en tidning idag tror ja. Tog faktiskt en cykelsväng till XL Bygg och köpte tapeter idag. Mamma, Pappa och Mormor kommer upp nästa vecka då det är rullskidtävlingar här till helgen, så vi ska passa på att tapetsera om i hall/kök då.

Imorgon blir det till att stiga upp i ottan och träna! 06.30 måste jag starta för att hinna med ett flyg ner till Tylösand 09.50 härifrån. Helena, Jenny och jag ska dit på ett sponsorsevent med Hello Sweden. Jag tror det kommer bli kul! Vi åker tillbaka hit tidigt på tisdag morgon igen.

Nu blir det sängen om man ska orka upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *