Kalas & Ikea

Träningen rullar på.. Idag var det 4h löpning och cykel på programet. Jag fick sällskap av Johanna på löpningen, mycke trevligt! Man hinner prata så mycke när man tränar så de är perfekt! Cykla fick jag göra själv sen, men jäklar va kallt det blev på slutet eftersom det började regna mer. Så nu fitter jag under en filt med en kopp te och värmer mig 🙂

Igår var det kalas igen. Denna gång för lilla söta Thelma som fylde 1 år den 7 aug. Men ingen av oss Högbergs syskon kunde komma då så vi firade henne igår istället. Så det blev paketöppning, fika och fångarna på fortet där hemma igår kväll.

Jag har hunnit med och varit gäst hos SR Gävleborg också i tisdags. Det var kul, dom är så trevliga där!

Men nu ska jag ta det lite lugnt innan jag åkte till Järbo och kör styrka. Sen blir det Ikea med mamma och Hanna en sväng! Ikväll väntar mys middag hemma med familjen.
Imorgon kväll åker jag upp till Östersund igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *