Fina blomster

Träningen har flytit på bra tills i lördags. Hade en riktigt jobbig dag då! Men jag tog mig igenom båda passen tackvare sällskap av Jenny på förmiddagen och Jenny, Anna Maria och Markus på eftermiddagen.

Yran veckan är nu slut också. Mina inneboenden har haft det super kul och de har varit roligt att ha dom här, de har skött sig bra! 🙂 Jag har inte varit in på Yran nå iår förutom att vi satt utanför ett gäng och lyssnade en sväng på The Ark i torsdags när de spelade.

Igår efter lunch kom min storebror Marcus, hans tjej Carro, Johanna och Elias hit till Östersund på besök med husvagn. Så på kvällen blev det grillning här ute hos mig med de nya besökarna och med sällskap av Jenny och Markus. Det blev sen en mycke trevlig kväll och vi slöt senare upp tillsammans med många fler skidskyttar och längdåkare och avslutade kvällen nere på Marité. Vi hade riktigt kul!

Idag har varit en lugn och skön dag tillsammans med Marcus, Carro, Johanna och Elias innan de åkte hem nu på kvällskvisten. Mina inneboende åkte också hem lite efter lunch. De hade lämnat en super fin stor bukett på bordet när jag kom hem som tack för att de bott hos mig! Så himla snällt av dom, Tack så jätte mycke!

Imorgon börjar en ny tränings vecka. Jag hoppas på nya fräsha krafter i kroppen imorgon..

DSCF3402_334x445

Tack Anders, Jocke, Robin och Niklas för de otroligt fina blommorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *