Energi tack!

Denna vecka har dragit igång ordentligt! Intervallerna igår gick rätt bra, men idag har jag varit totalt slutkörd, fast mest i huvudet faktiskt. Jag har svårt att fokusera och dåligt med energi.
Idag har vi kört på bandet, jag och Jenny på eftermidddagen så vi hade benskate på förmiddagen. Ett långt, seg, raket pass uppför blev det sen på bandet. Kändes som jag stod där hela dagen. Tog helt slut efter drygt hälften av intervallena där, men med lite gel så fick jag tillbaka lite energi i alla fall så jag tog mig genom passet.

Känns skönt att det bara är ett pass imon. Löpning med Jenny och Elin blir de.

Något annat roligt som är på G är att det är dags för bröllop igen! Carl Johan och Liv Kersti gifter sig på lördag, så på fredag åker vi härifrån Östersund mot Norge. De ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *