Trött & Yran

Lördagskvällen blev klockren, vi har skit kul! 🙂 Söndagen tillbringade jag tillsammans med mamma och pappa på några loppisar utanför Östersund, fika och jordgubbsshopping på Rödön, lite sitesing och avslutade med fin middag nere vid storsjön på Marité. Super gott och trevligt!

Igår drog en ny vecka igång med massa träning. Nu blir det mer timmar och kilometer än vad lägret bestod av. Mellan passen igår blev det en tur på stan med mamma och pappa. Vi lunchade, shoppade och fikade innan jag skulle iväg på nästa pass. Jag har det rätt bra när dom är och hälsar på, när jag kom hem trött och slut från sista passet så var maten klar. Det serverades renfilé, potatis, kantarellsås och sallad, lyxigt 🙂 De åkte hem igår ikväll.

Träningen har flytit på himla bra lär ja säga! Men idag var jag trött. Riktigt slitit ett tag, men fick till 2 bra pss i alla fall. Gött!

Kom nyss hem från Jenny och Markus. Blev bjuden på grillmiddag där ikväll. Jag stod för efterrätten. Allt var super gott, tack för god mat och trevligt sällskap! 🙂

Imorgon blir det långpass, hoppas på sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *