Tillbaka i Östersund

Till att börja med så, för er som undrar så kom min försvunna väskor på måndag kväll. Alltså 5 dagar tog de! Bra jobbat…

Jag stannade kvar i Jädraås till i onsdags då jag tog all packning och begav mig åter till Östersund. Förra helgen var det Ockelbomarknad hemma i kommunen. En riktig hemvändar helg. Jag hade suuper trevligt och de va kul att träffa massa kända ansikten man inte sett på bra länge 🙂 Passade på att handla bland annat stumpor på marknaden (lite av en tradition) 14par för 100kr (!) jag hade med mig 56 par strumpor därifrån. Jag hade beställning från Östersund 🙂 Hon i marknadsståndet var nöjd!

Här i Östersund har jag fortsatt träna på sen jag kom upp. Kul med sällskap på träningarna igen! Men jag åkte från värmen och de riktigt fina vädret. Det har varit okej väder här, men inte alls lika varmt och soligt. Både igår och idag har det regnat också. Regnar nu också men imorgon hoppas jag på finväder.

Idag har jag haft en välbehövlig vila. Jag har inte gjort många knop, riktigt gött!
Fullt ös på rullskidbanan imorgon igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *