Spännande avslutning

Lägret börjar lida mot sitt slut, bara ett pass kvar nu!
Jag tycker hela lägret har flytit på och de har känts bra på träningarna och alla race. Imorse körde vi vår sista tävling på rulskidbanan så nu är vår ”Summer Queen” korad! Helena tog en klaaar seger, Grattis starkt jobbat!
Men sen var det tätt i listan. Innan tävlingen låg jag 2a, Jenny 3a och Anna Maria 4a och mellan oss 3 skillde endast 1.5poäng. Anna Karin låg också tätt efter med bara 3p upp till Anna Maria (Segraren i en fysisk tävling får 10p, tvåan får 9p osv. och i skytte tävlingarna får segraren 5p, tvåan 4.5p osv.)
Vi avslutade tävlandet med benskate. Jag tog hem segern i den tävlingen och behöll därmed 2 platsen i totalen! Anna Maria, Jenny och Anna Karin hamnade på faktiskt till slut på delad 3e plats. Otroligt jämt! 🙂

Ikväll blir det utgång med alla brudar på stråket. (De är en liten förstart på yran som börjar nästa vecka) Så först kommer alla hem till mig på middag och Wolfgang ska ha prisutdelning för tävlingarna på lägret då också. Hoppas på sol och värme ikväll! Men först ett till rullskidpass på banan..

Mamma, Pappa och Coss är på väg hit nu också från Messlingen. De stannar till måndag kväll så imorgon ska jag semestra med dom på min vilodag 🙂

Ha de gött i solen.. de har ja!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *