Jordgubbar

Trött och sliten imorse vilket ledde till ett kortare pass för oss alla brudar här. Det blev en sväng på racern med Helena, AM och Jenny, de var behövligt!

Annars har det varit en lugn och skön dag som toppades av en tur till Rödön med Jenny och Helena. Vi åkte på självplock av jordgubbar som resulterade i att jag fick drygt 4.5kg jordgubbar med mig hem. Så nu på kvällen har jag gjort sylt av en del av fångsten.

Imorgon drar Yran igång här i Östersund. Det märks för huuua vad människor det är överallt i stan! Det märks även i min lägenhet då jag har min lillebror och några av han kompisar inneboende. De sköter sig bra än 🙂

Nu blir det lite fika med jordgubbar innan jag intar sängen.

IMG_0220_340x255

Brudarna ser ur att vara nöjda i ett soligt och vindstilla Östersund

IMG_0221_244x325

 

Dagens fynd från Rödön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *