Hemligt ställe

Lägret (och alla tävlingar vi har nu på lägret) rullar på.. Vi har bara 3 tävlingar kvar nu på de sista 2 träningsdagarna. Imorgon blir det först skytte tävling följt av löptävling *2 upp till toppen av slalombacken på Frösön. Sista tävlingen blir benskate på lördag. Sen har vi vår ”summer queen” korad, som Wolfgang kommit på. Helena ser ut att ta hem segern redan nu, men sen är det tajt bakom!

Igår kväll hade Wolfgang planerat sedan länge en överraskning till oss. Han skulle bjuda med oss på middag till ett hemligt ställe vi aldrig varit till. Vi åkte ut en bit från Östersund och hamnade på en bondgård där de hade bed & breakfast. De hade ordnat super mysigt och vi fick en fördrink när vi kom med tilltugg. Sen bakade de super goda pizzor på stenhäll och avslutade med att servera rabarber- och äppelpaj. Otroligt trevligt och mysig var det!
Vi tog oss en titt på deras kor också och passade på att ge dom några buketter gräs.

Idag har vi haft en lugn dag men först skyttetävling och sen ett långpass. Eftermiddagen kan sammanfattas med shopping, vila, en kliniskt ren lägenhet och nya pimpade naglar. Gött!

Nu bli de sängen! Godnatt!

IMG_0176_376x282

De var uppdukat och fint när vi kom. Längst in på väggen (syns lite dåligt) satt en bild på ”Stor Erik Marklund”.. Om ni känner igen de från ”Pistvakt”. De va lite kul.

IMG_0186_376x282

 

Jag håller på och matar den sötaste kon. Men hon va lite blyg för en puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *