Bröllop & läger

Oj vilken helg!!
Jag tillsammans med många fler var med och bevittnade Helena och David säga Ja till varandra i Helgums kyrka. Men bröllopshelgen började redan på fredag kväll med en grillfest. Riktigt kul och trevligt. Jag har aldrig varit med om att man träffas dagen innan ett bröllop tidigare, men det var smart så kunde man lära känna fler innan bröllopsdagen.
Bröllopet på lördagen var otroligt fint! Det rann en och annan tår ner för kinderna i kyrkan! Festen och middagen hölls sedan i Sollefteå och det blev en otroligt rolig tillställning jag verkligen aldrig kommer glömma!

Men nu är jag tillbaka i Östersund och igår drog vårat tredje läger igång här och denna gång med A-lagstjejerna + utmanarna. Det blir tävlingar genom nästan hela lägerveckan. Så idag har vi genomfört en riktigt tuff dag med staktävling på morgonen och löptävling på bana på eftermiddagen. Mina ben och armar värker!

Nu ska jag ladda vidare i soffan inför åter en tuff dag imorgon!

DSCF3326_381x286

Jag och lördagen otroligt fina brud som nu får kalla sig Fru Ekholm

DSCF3318_379x284

De otroligt fina brudparet Helena & David med Jenny och Malin som tänor och Joel som bestman (som var en hejjare på att bugga!!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *