Ruhpolding läger

Träningen har rullat på i Östersund och igår eftermiddag åkte vi iväg på vårat 2:a läger för sässongen, nu till Ruhpoldning. Känns skönt att vara här!

I lördags hade vi möhippa för Helena också. Det blev en toppan dag och kväll med bland annat go-cart, laserhall, picknick, massa skratt och en rejäl sushi middag. Det blev riktigt lyckat och jag tror alla hade himla kul!!

Men nu är vi I Ruhpolding som sagt och kommer stanna i 10 dagar med massa träning. Idag blev det ett intervaller på banan med skytte. Ombyggnationen av stadion och banorna här är i full gång så nu har vi en provisorisk vall och kan bara åka på halva rullskidbanan.

Men nu blir det till och blunda i sängen innan nästa pass..

Kul också föresten att Jädraåsdagen hemma i lördags blev lyckad!! Synd att jag inte kunde vara med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *