Mina väskor!?

Ja det blev ju inte direkt en super start på de lediga dagarna hemma och midsommarfirandet. Vid ankomsten till Arlanda i torsdags så fanns inte mina väskor där, de hade tydligen tagit en omväg till Wien av nån anledning. Så jag anmälde mina väskor borta på Arlanda och sa till att det skulle skickas till Jädråas. Jag skulle få dem på midsommar afton kring lunch. Jorå, på midsommar afton ringer de och berättar att de har råkat (!) skicka min väskor till Östersund och det går inte att få den till Jädraås förän Söndag, igår alltså. Trevligt när det enda i klädväg är ett par baggyjeans, t-shit och tröja nedkletad med sponsorer.. Kul och fira midsommar i de..! Som tur var så har min kusin Carro lika storlek som jag så jag kunde låna en uppsättnig för midsommar. Tack!

Ja och sen igår när de sa att jag skulle få allt bagage så ringer jag runt i stort sett hela dagen och letar mina väskor, men ingen verkar veta var de är.. Östersund säger att de skickat dom och Aarlanda har inte fått några. Hon jag ringde til på Arlanda la till slut på luren när jag pratade med henne för hon ville inte hålla på nå mer!.. Jag var ruggit less igår!.. Men tillslut hittade de mina väskor.. men.. jag kunde inte få dom förän tidigast idag kl12.. Klockan är nu halv 2 och inga väskor är här.. SAS ligger så långt minus på min skala man kan komma för tillfället!!!

Det enda jag fick hem var bössan och stavarna, men slutstycket har jag i väskan så de går inte heller att använda.. lika så alla träningskläder + rullskidor och pjäxor ligger i väskorna..
Jaja.. midsommar var iaf riktigt trevlig med min familj och släkt. Sillfrukost hos Moster, dansa kring stång (dock inte jag), lotter, lekar, ångloks tur och god mat.
Lördagen blev istället med massa vänner som grillade och hade trevligt tillsammans.. Tack alla inblandade för en otroligt rolig kväll! 🙂

Igår lära jag bege mig till Valbo köpcentrum för att handla en uppsättning kläder så jag slipper låna..

Näe nu ska jag nog ringa och tjata på SAS igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *