Kungligt bröllop och vilodag

Stor svensk dag idag! Inte minst för min hem kommun. Det kungliga bröllopet mellan kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling hölls idag. Daniel kommer nämligen från Ockelbo (för dom som missat de) så det har varit, och är fortfarande, stora festligheter i Ockelbokommun idag. Synd att man inte kunde vara hemma en dag som denna, men hoppas allt blev lyckat. Bröllopet var riktigt fint! Vi såg på bröllopet på tv live här från Ruhpolding (dubbat dock).

bröllop

Vår kronprinsessa Viktoria och Daniel Westling. Grattis!

Idag har vi förövrigt vilodag. Det blev sconse imorse och sen en tur igen till Adidas Outlet. Lite fynd igen faktiskt. Vi hann även med en sväng på Eis Café där Ingela fick sitt pris från precitionstävlingen. Gott var det iaf!
Ikväll har vi ordnat 3 rätters middag. Blev super gott! Jag, AM och Ingela stod för efterrätten. Det blev chokladkaka med chokladkräm och hallon och jordgubbar till. Juummmi!

Imorgon drar vi igång igen. 4 dagar kvar innan vi får långvila över midsommar. Hoppas mitt lår håller. Har haft lite problem på slutet av smärta i baksida lår/skinkan så jag fick avbryta första passet igår. Men ja hoppas det funkar nu!

DSCF3290_327x245

Eis Café erbjöd denna glass åt mig idag

DSCF3293_321x241

Det fanns ju ett antal olika sorter att välja på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *