Fredagsmys

Oj, vi fick inte dåligt med träning den här veckan. Dubbel pass alla dagar utom på söndag då vi har vila, så nu är det bara en tuff dag kvar på schema innan vi är där!

Träninegn flyter på trots att kroppen känns helt slut. Idag var det långpass klassiskt och löpning på morgonen med Helena, Jenny, AM och Elin. Vi hade självklart vovvarna Wille och Robbie med också på löpningen. Annars har jag mest varit som ett slakt idag.

Jag har en inneboende hos mig nu också. Maria G är hemma från USA nu över sommaren och hade första anhalten i Östersund så hon bor här onsdag till söndag. Så imorgon efter sista passet ska vi fira med att gå ut och äta 🙂
Men nu är det soffan som gäller med te, jordgubbar och popcorn.. kan det bli bättre?!

Ha de!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *