Fin tur & trötta ben

Nu är vi inne på 4de dagen här och det känns!
Igår hade vi bara ett pass så det blev en lång löptur på ett nytt ställe. Vädret var inte toppen med dimma och lite regn, men det var en himla fin tur så med finväder så blir det kanon. Eftermiddagen blev det en sväng på Adidas Outlet med lite fynd med tillbaka.

På kvällen blev det en tur till skyttehallen med precition. Vi körde en liten tävling där vem som kunde gissa näsmast det man tror man skjuter. Det blev otroligt jämt, men Ingela vann med endas 1p från det hon gissade. Så på lördag bjuder vi andra henne på glass på Ice Café. Jag är nöjd med mitt slutliga resultat. Sköt 511p och var endast 7p från personliga rekordet.

Idag var det hårt på banan med rullskiod och skytte. Riktigt mör i kroppen nu så sängen nästa ett tag innan nästa pass.
Pasta & lax till middag ikväll, Yeeea!

DSCF3276_386x290

Hela gänget redo för löptur igår. Vi fick några tyskar + guide med på köpet

DSCF3280_384x288

AM, Jenny, Jag, Ingela & Helena är nöjda att vara klar med löpningen och på väg hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *