Bra avslut

Vi fick en riktigt tuff vecka förra veckan. Vi avslutade lördagen med ett hårt löppass på förmiddagen följa av ett tufft stakpass. Den dagen resulterade i inte allt för trevliga skavsår på både fötter och händer.

Lördagskvällen blev jag bjuden på en fin middag av Maria nere på Marite. Det var soligt och otroligt fin där då, riktigt härligt! Vi åt båda en liten förrätt och sen lammytterfilé, helt sjukt god!! Efterrätten tog vi hemma efter en lite cykeltur till ICA MAXI.

Igår hade vi vila, men jag vaknade rätt tidigt ändå. Men vi bakade scones på morgon och åt en lyx frukost följt av en sväng ner längs på stan där de höll på med nationaldagfirande. Vi tog en promenad längs vattet innan det blev en kortare shopping tur och en sushilunch med Marias bror som kom och hämtade henne. Tack Maria för denna tid! 🙂

Idag startade vi den nya veckan med ett intervallpas. Tufft, men de gick rätt bra.

IMG_0114_361x271

Våran efterrätt på lördagskvällen

IMG_0115_359x269

 

Nationaldagsfirande på stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *