Stockholm

Första lägret kan man nu bocka av. Det har flytit på som en dans tycker jag och nu är man lagomt mör i kroppen. Det har varit mycket träning men jag tycker det har gått bra. Vädret har varit okej. Endel regn och moln, men nån soltimme här och var har hunnits med i alla fall.

Nu ligger på ett hotellrum i Stockholm med Anna Maria i sängen brevid. Vi har nämligen stannat kvar i stockholm för att vara med SOK och träffa några av alla som var med under OS för en utvärdering och för sikte mot kommande OS. Det avslutas imorgon med en festligare tillställning på Rosenbad som vi blivit inbjuden till av Regeringen/Fredrik Reinfeldt. Det ska bli super kul!

Men sen bär det av mot östersund på lördag. Men nu blir det till att sova några timmar. Höres, Godnatt!

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.