Skämmes sjukling

Ja vet.. riktigt dålig stil och inte uppdatera något alls på 3 (!) veckor.

Vilan hemma var toppen i april! Jag avslutade dagarna hemma med att fira min lillebror som fyllde 21.. Grattis (i efterskott)
Jag tog sen mitt pick och pack, och de var inte lite grejjer, och begav mig till Östersund för att dra igång träningen den 1 Maj. Hann träna 3 dagar enligt planen och sen va de kört. Fick en jäkla hosta långt ner i bröstet, snorig, halsont och ont i leder. Det blev en pencelinkur på 5 dagar som följd. Idag är jag inne på sista pillerdage, känns bra!

Så imorgon hoppas jag kunna dra igång igen. Nu ska ja ringe Wolfgang och höra hur mitt upplägg ser ut.

Sen blir de nog en film.. för de har ja ju inte alls sett några de senaste dagarna i soffan..

Grattis Carro också som fyllde 26 igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *