OS fest & Pappa 50 år

Idag fyller Pappa 50 år så jag lär börja med att säga stort Grattis på födelsedagen! Hoppas ni har de bra i Messlingen trots att inte jag är där.
Grattis Mamma också på Morsdag!

Igår kväll/eftermiddag kom jag hem till Östersund efter en riktigt lyckad helg i Stockholm. Det var riktigt kul att träffa de Olympier som kom och intressant att lyssna på de gästföreläsare som kom.
OS festen på Rosenbad var också riktigt rolig. Till och med Reinfeldt var uppe och shejkade på dansgolvet. Måns Zelmerlöw var gästartist och innan han drog igång så fick jag, Anna Maria, Helena och Hanna en gruppbild med honom på röda mattan 😛 Bild bevis finns på Anna Marias hemsida.. Vi avslutade festen på Café Opera. Tack alla inblandade för en lyckad kväll!

Idag har de varit en lugn dag.. har samlat krafter för att köra 2 hårda pass på bandet både måndag och tisdag.

DSCF3160_387x290

Bjuder på en bild på min käre far som fyller 50år idag!

IMG_0107_385x289

 

Pumpade min gamla dampirra idag som har stått ensam hela vintern. Den funkade fint så det blev en liten sväng i solen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *