Läger på Kreta

I onsdags kväll lämnade jag Östersund för en övernattning en bit från Arlanda innan vi på torsdag morgon begav oss mot Kreta för vårat första läger denna säsong. Resan hit gick himla smidigt!

Igår drog vi igång ordentligt och idag har det inte varit mycke lindrigare träning direkt. På förmiddagen var vi ute på ett rätt hårt cykelpass i dryga 4.20h. De sista 25 minuterna av passet var bland det värsta jag gjort i cykelväg. Jag, Anna Maria och Anna Karin S hade precis bestigit sista backen och hade bara utför hem, då det började SPÖREGNA och åska. De gjorde så himla ont på hela kroppen av de hårda dropparna och inom 1 min var man dyblöt. Vi lära också åka jätte sakta för annars kunde man inte se nått av regnet. Det gjorde inte det bättre heller av att det blåste endel så man var stelfrusen när man väl kom ner!.. Men vi överlevde! (Vi trodde vi skulle dö ett tag 😛 )

Nu har vi nyss käkat middag. Imorgon blir det långpass på sadeln igen, hoppas på solsken!

Riktigt kul också föresten med nya friska fläktar i laget genom Anna Karin Strömstedt och Ingela Andersson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *