SM Guld & Långfredag

Denna säsong är till ända och igår började 1 månads ledigt..

Men innan dess hanns det med ett SM i Lima. Tungt för min del! Inte bästa uppladdningen med lång resa och dåligt med sömn.
Sprinten på tisdagen slutade med en 8de plats.. 0+2. Jakten åkte jag upp mig till en 6e plats, 1+0+2+2 och igår avslutades SM med stafett där vi tog SM guld jag, Jenny och Helena. Jag tog hand om första sträckan. Snabb full serie i ligg och fullt i stå efter 3 extra skott.. växlade i ledning trost en vurpa i sista utförsbacken så staven for ner i en slänt så de blev spurt in itill växling med 1 stav sista 400m..

Fler än jag hade problem med sista utförbacken.. en körde ner i slänten och fick åka till sjukhuset och sy 15 stygn och en i vår klubb rammlade och bröt bössan och skadade sig ordentligt.. huua!

Men nu är de semester ett tag! Åkte till Jädraås igår, sov över, åkte vidare till Östersund men lillebror i morse och imorgon åker han och jag vidare till Mässlingen där familjen och halva släkten redan väntar. Vi blir där en vecka men massa skoter, utförsåkning, lek, sol (förhoppningsvis), skidor och massa massa skratt! Ska bli grymt skönt och kul! Det var vid Jul jag träffade dom sist.

Anders (lillebror) och jag var ner på en resturang och åt för ett tag sen. Super gott!

Jag har nog inge internet på en vecka nu så det dröjer lite på uppdatering.

 

Men Glad Påsk på er alla!!

SL740459_389x292

Glada brudar efter Stafett Guld!! Men är de en Älg tjur med 8 taggar i bakgrunden?!

DSCF3151_389x292

Jag och brorsan snart på väg mot Östersund i fullproppad bil.. Även mamma och pappa är snart på väg, med lite mer last, direkt till Mässlingen.

Dela inläggetShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.