Sista svängen!

De dagarna som var kvar i Oslo agerade jag coach ute på spåret tillsammans med Magei på lördagen och söndagen fick vi förstärkning av Lindstöm. Vi så kallade ”unga ledare” klarade det galat och fick till slut godkänt.

Måndag morgon begav vi oss vidare i riktning mot Ryssland. Resan gick rätt smidigt lär ja säga. Annars är det sig likt här som för 2 år sen då jag sist va här. Maten är ingen höjdare! Banorna är lite omgjorda, bättre tycker ja. Har faktiskt inte varit särskillt kallt heller här..men de blåser!!
Ja bor med Helena. Trevligt 🙂 Dagarna spenderar vi framför internet eller i soffgruppen utanför rummet och stri me grabbsen.

Imorgon är det dags för tävling igen. Ska bli grymt kul! Sista tävlingen denna säsong i världscupen, då blir det till att ta ut ALLT som finns kvar. Vi startar 18.15 imon kväll.

Pratade nyss med Hasse J (Helenas pappa) på vår rums telefonen ett tag. Han skulle prata med Helena så vi pratade på om de mesta tills Helena skulle komma ut ur duschen. Men efter ett tag kom jag på, efter att också tidigare ropat på henne utan svar, att hon faktikst inte var i duschen utan på massage. Godag yxskaft!

Middag snart!

Coach Oslo_382x255

Magei o jag ute och coachar på spåret. (Bild från ett skidskyttefan som var ute på spåret: Detlef Eckert)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *