Redo för Jakt!

Igår körde jag min första mixstafett. Blev en mindre trevlig upplevesvelse.. I första utförsbacken blev det riktigt trångt vilket resulterade en rejär vupra ut i reklamskyltarna och tappade en stav. Trist med en sånn början för man tappade mycke fart. Men jag hade en till med mig runt banan sen som ramlade samtidigt och tappade en skida. Det värsta är ju att jag inte gav mina lag kompisar ett riktig uselt utgångsläge.. men kul att grabbarna gjorde de så bra!

Idag var de sprint. Målet var att ta mig vidare till jakt, och de fixade jag så de var skönt! Jag sköt 0+1 och slutade 50:de så imon blir det till att jaga!! Jag har 32 sek upp till poäng plats.

Nu ska jag fortsätta följa grabbarna.. Magnus gör ett super lopp!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *