Energi

Dagarna sen vi kom hem har varit både skön men sammtidigt slitsamma. Har verkligen inte haft någon energi alls, varken i spåret eller hemma. Även fast jag typ bott i soffan sen jag kommit hem så har jag varit helt sänkt! Tur solen har varit framme en hel del så man blev lite piggare i alla fall..

Men igår hade vi bara ett pass på förmiddan.. de va behövligt! Så idag, äntligen, började jag kvickna till! Båda passen idag kändes bra och jag hade äntligen energi över för bland annat ta död på mina råttor under sängen!

Igår kväll var även alla vi OS-deltagare från länet bjudna nere till stortorget. Vi mottogs av en heeel hög med folk som ville välkomna oss hem och grattulera till medaljer och fina prestationer. Kvällen slutade hos vår landshövding Britt med lite mingel och tilltugg.

Imorgon har jag vila.. tanken är en vända på stan, sen får ja se vad jag hittar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *