Coach

Ja min sista tävling på världscupen den här säsongen blev inte mycke för världen. Sköt 1+1 och åkningen var inte mycke bättre den, så jag slutade 56a.. Nu är det bara SM i Lima som är kvar innan det blir lång vila!

Men Grattis till min tillfälliga sambo Helena som gjorde ett strålande lopp på sprinten och knep tredje platsen! Igår säkrade hon även tredje platsen i totala världscupen.. Grattis!!

Igår var jag med ute på spåret med stavar och walkie talkie i högsta hugg för och coacha.. jag har fått in snittsen på de nu så idag ska jag ut igen på mix stafetten tillsammans med Fia, Magnus och Fredrik.. Jag tror våra åkare gör super race idag!

Men före det blir det lunch och sen packa ihop det mesta på rummet för direkt efter målgång ska jag och Fredrik fixa med allas bössor så de är res klara och sen blir det till rummet och fixa sig inför avslutningscermonin..

Imorgon bitti beger vi oss med buss 05.00 härifrån.. På TOK för tidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *