8 tiondelar

Ja just 8 tiondelar var det från att jag skulle få köra jaktstarten på lördag. Nu fick jag istället den trevliga placeringen precis utanför. Känns lite surt..
Skyttet funkade bra idag. Sköt 1+0 men åkningen är fortfarande inte bra..

Men Grattis till ACO som körde till sig en 3e plats!

Jag känner att jag varit helt slut på energi inte bara i kroppen utan i hjärnan med och haft svårt att fokusera och ladda ordentligt. Har kännt mig likgiltig på nå konstigt vis. Men Jenny och jag funderade igår kväll på vad vi skulle göra för att få energi och känna oss piggare i skallen. Så vi tog och såg bitar av ett avsnitt av ”Svenska Hollywood fruar” och jag kan bara säga att Maria Montazami hjälpte! Sjukt kul och se på! Låter kanske knepigt att de hjälpte men så va de!

Ändrade planer för min del har det blivit också. Jag stannar kvar här nu och följer sedan med den del av laget som åker till Ryssland och kör avslutnings tävlingarna där. Det ska bli kul, trots att jag bara kommer köra ett race där.

Bra gjort av Björn idag med en 6e plats!

Nu ska ja ut och jogga med Helena. Hörs på ett tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *