Vancouver Island

Nu är vi på plats på Vancouver Island, närmare bestämt Mount Washington, för en veckas pre-camp innan vi åker vidare till OS-byn.

Resan hit gick helt okej. Fredag morrgon begav vi oss från arlanda och ca 24 timmar senare anlände vi rätt trötta till Mount Washington. Det blev en lugn dag träning, men sen drog vi igår ordentligt! Idag har vi kört ett medelhårt pass på morron och om några timmar ska vi ut på ett till pass, men imon får vi en iaf en skön vilodag!

Vi bor super bra här. Vi brudar bor i ett stort 3 vånings hus och alla har varsina rum. Sen bor ledarna ett hus, kockarna och fysio ett hus och grabbarna ett hus. Vi blir riktigt bortskämda med maten här också!

Vädret slår om rätt fort här. Igår hade vi strålande sol, hårda räfflade spår och kanske kring -1. Vi njöt! Idag däremot när man tittade ut var det vitt överallt. Snön bara fortsätter falla, lite tyngre i spåret idag.
Riktiga klassisk fantaster som vi är så överväger vi faktiskt att hyra ett par klassiska skidor idag för att slippa vallningen. Vi har problem med vad vi ska valla med i detta före, tragiskt kanske.. men sant.. haha!

Puckelpistarna anlände hit igår kväll med.

 

Förövrigt så är det en massa förhållningsregler under OS vilket gör att jag är tvungen att ta bort alla mina samarbetspartners under tiden 2 feb till den 3 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *