På plats i OS byn!

Äntligen på plats!
Resan hit gick bra. Några timmar med buss och färja så var vi sillslut framme i Whistler.

Jag trivs som fisken i vattnet här. Känns maffigt här! Det har smällt upp en spritt ny by mitt ute i skogen. Det är massa hus, affärer, busshålplatser, träningscenter, spelhallar mm. det finns också ett gigantiskt tält där alla äter. De har hur mycke olika avdelningar med rätter som helst där och till och med en Mc Donald´s avdelning!

Säkerheten är stor! Olika koller överallt och poliser som patrullerar på gatorna.

Träningen går bra tycker jag. Idag blev det ett tränings race för oss brudar. Gick okej, men liggskyttet var lite knackigt men de glömmer vi. Spåren är super fina. Imorse var det nån grad kallt, molningt, totalt vindstilla och stenhårda spår. Jag njöt, bara solen som fattades för att de skulle vara fulländat!

Tjejerna plus fysio bor på övervåningen i huset och killarna under. Jag snarkar ikapp med ACO i samma rum.

Nu bli det en liten eftermiddagslur innan vi ska gå och göra vapenvård och fika lite.

Hörs! Bye!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *