OS Stafett

Ja, då var OS över för min del.. känns lite vemodigt. Samtidigt som man gärna hade vilja stanna så ska de bli himla skönt att komma hem!

Vi avslutade OS stafetten här riktigt bra. Totalt 3 extraskott på alla i laget och vi slutade 5a. Alla gjorde det bra, men tyvärr va det andra lag som gjorde det ännu bättre. Men tydligen var detta den bästa OS stafetten Sverige har gjort i skidskytte under något OS så det är ju himla kul! 🙂
För min del så är jag jätte nöjd men min sträcka. Åkningen gick mycke bättre idag och skyttet var bra, liggserien på 28sek och stå serien på 38 med ett extra skott. Fullt godkännt. Det var kul att avsluta med ett bra lopp.

Två stora väskor är redan packade, en kvar.. snart blir det möte och sen middag. Imorgon bär det av 11.15 härifrån så vi får lite sovmorgon. Men det väntas en lååång resa.
Tack för alla lyckönskningar och gratulationer, ni är så snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *